SHRIMPS FOREVER SHRIMP STICK SPINACH 10 stuks

garnalen lolly

SHRIMPS FOREVER SHRIMP STICK SPINACH 10 stuks
Euro 8.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode44028
8681999420424
Shrimp lolly
De spinach lolly´s zijn een gezonde snack voor alle garnalen. De lolly’s zijn voorzien van een laagje voer dat voornamelijk bestaat uit spinazie, gemengd met een klein deel andere groentes. De garnalen lolly’s ondersteunen de garnalen in de groei en gezondheid. Daarnaast is spinazie rijk aan silicaten die zorgen voor een goede ondersteuning van de vervelling van uw garnalen. De lolly’s zijn gemaakt van 100% plantaardige ingrediënten op een satéprikker.

Garnalen verzamelen graag met zijn allen op de lolly. U kunt de lolly gemakkelijk in het aquarium steken waarna de garnalen er met zijn allen op af zullen komen. Een erg leuk gezicht en een goede manier om al uw garnalen eens te bekijken.

De spinach lolly´s zijn rijk aan mineralen die het geheel een goede snack maken voor uw garnalen. Deze lolly’s ondersteunen de groei, kleur, kweek en vervelling op een natuurlijke manier.

Ingrediënten:
Spinazie, groenten

Dosering
Dit voer gebruiken als aanvullend garnalenvoer. Ongeveer 1 lolly per 50 garnalen geven. U kunt 2 – 3 keer per week een lolly geven. Deze kan in het aquarium blijven staan tot het voer gedeelte van de lolly is afgegeten.