SHRIMPS FOREVER SHRIMP STICK MINERAL 10 stuks

garnalen lolly

SHRIMPS FOREVER SHRIMP STICK MINERAL 10 stuks
Euro 8.95 *Prijzen zijn inclusief btw *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode44029
8681999420448
Shrimp lolly
De shrimp lolly mineral is een geheel nieuw product op de markt. Na veelvuldig testen is de lolly stabiel en goed bevonden voor langdurig gebruik in aquaria.

De mineralen die worden gebruikt voor deze shrimp lolly zijn 100% zuiver en natuurlijk. Door deze mineralen op een lolly te bevestigen zijn ze lang beschikbaar voor garnalen. Deze zullen met zijn allen op de lolly verzamelen om van de mineralen af te grazen. Door kleine hoeveelheden mineralen op te nemen wordt de vervelling bij garnalen ondersteund en wordt er een sterk pantser opgebouwd. Daarnaast zorgen mineralen en sporenelementen voor optimale ondersteuning van de kleuring in het pantser van garnalen door in een vroeg stadium de aanmaak van meer pigment te versterken.


Naast de ondersteuning van verschillende processen bij garnalen zorgen deze sticks voor zuivering van het aquariumwater. Door de toevoeging van kleimineralen die negatief geladen zijn wordt verontreiniging in het water gebonden zodat deze geen bedreiging meer vormen voor de dieren. Daarnaast vindt er door de mineralen een verlaging plaats in de afvalstoffen.

Al met al vormen de shrimp lolly mineral een gezonde, en nuttigge snack voor uw garnalen. Zal overige waterwaarden zoals gH, kH en pH niet veranderen.